TARIEVEN

 

In onderstaande tabel staan de tarieven van onze cursussen. 
Naast het lesgeld wordt aan nieuwe cursisten éénmalig € 15,- in rekening gebracht voor een cursusboek en inschrijfgeld.

K640_Hondenschool Nunspeet 24 jan (58 van 68).JPG

Cursus Aantal lessen Tarief
Puppycursus 10 € 35,-
Basiscursus gehoorzame Huishond (BGH) * 8 € 30,-
Jonge honden 10 € 35,-
Gehoorzame Huishond 1 10 € 35,-
Gehoorzame Huishond 2 10 € 35,-
Masterclass 10 € 35,-
Agility
10 € 40,-
Hoopers 10 € 40,-

De genoemde prijzen zijn voor de gehele cursus (omgerekend maximaal € 4,- per les). Hier kan je je aanmelden als nieuwe cursist.
* Als je vanuit de BGH (=beginnerscursus voor honden ouder dan pup) eerder doorstroomt naar een andere cursus wordt het lesgeld van de niet aangeboden lessen verrekend met de vervolgcursus.
Ook bij vervolgcursussen is het zaak je zo snel mogelijk op te geven via papieren aanmeldingsformulier, website, of e-mail.
De groepsgrootte is medebepalend voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Vol = vol.

Goedkoop?

  • Wij werken in kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
  • Onze trainers zijn intern of extern opgeleid. 
  • Onze trainers kan je persoonlijk e-mailen.
  • Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. 
  • Onze behendigheidstoestellen zijn professionele toestellen en voldoen zoveel mogelijk aan de FCI en IFCS richtlijnen.

Toch vraagt men ons regelmatig: "Waarom zijn jullie zo goedkoop?" Of je denkt: "Dat is zo goedkoop, dat kan nooit goed zijn".  
Het antwoord is eenvoudig: Wij werken met vrijwilligers met een passie voor honden en wij hoeven er niet van te eten.
Wij hanteren lage tarieven omdat wij de cursus Gehoorzame Huishond voor letterlijk iedere hondenbezitter toegankelijk willen maken. Onze cursisten variëren van scholier, vakkenvuller tot notaris, arts of dominee. Van Chihuahua tot Ierse Wolfshond. Maar op het veld is iedereen gelijk en komt iedereen voor hetzelfde doel: de opvoeding van hun hond tot een gehoorzame en sociale huishond. 

Het zal u wellicht opgevallen zijn dat wij weinig tot niets doen aan het werven van cursisten via advertenties o.i.d.. Dat is een bewuste keuze omdat wij anders te vaak 'sorry, wij zitten vol' moeten zeggen. Het komt regelmatig voor dat de Puppycursus 3 weken voor aanvang al vol zit. Door o.a. de 'mond op mond' reclame van de cursisten hebben wij structureel voldoende nieuwe aanmeldingen.

Om de kwaliteit op peil te houden investeren wij regelmatig in professionele trainingsmaterialen en opleidingen / bijscholingen voor de trainers. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met succes.K640_Hondenschool Nunspeet (124 van 68).JPG

 

Twijfel je nog of wil je eerst komen kijken? Ons veld is vrij toegankelijk. Kom op zaterdagochtend vrijblijvend kijken en de open sfeer proeven, gewoon als toeschouwer of toekomstig cursist. 

Voor eventuele betalingsregelingen kan je contact opnemen met onze administratie: administratie apestaartje hondenschoolnunspeet.nl