Basiscursus Gehoorzame Huishond

Door een beperkte bezetting aan trainers wordt deze cursus momenteel NIET aangeboden.

Heb je niet eerder met je hond bij ons een cursus gevolgd en is je hond ouder dan 3 maanden, dan kan je deelnemen aan deze cursus.

In deze cursus kijken wij wat het niveau van de hond is en wordt eventueel wat bijgespijkerd om vervolgens te kunnen doorstromen naar een vervolgcursus, meestal naar de cursus Jonge Honden of Gehoorzame Huishond 1.

Waarom deze cursus?
Als je nooit eerder een cursus met jouw hond gevolgd hebt is het niveau in een andere lesgroep al snel te hoog. Dat kan ongemakkelijk voelen. Deze cursus is dus een opstapje naar de reguliere cursussen.
Deze cursus vindt je niet terug in onze planning omdat er regelmatig doorstroom is van cursisten zodat er weer plekjes vrijkomen.
Er is niet een standaard aantal weken dat je deelneemt aan deze cursus. De instructeur schat in of jullie er klaar voor zijn om door te stromen naar de vervolgcursus. 

Wij brengen standaard 8 weken in rekening (€ 56,- + éénmalig inschrijfgeld van € 15,-). Als je eerder doorstroomt verrekenen wij de niet genoten lessen met de nieuwe cursus.

Klik hier als je je wil aanmelden. Kies voor "Basiscursus Gehoorzame Huishond".